Bekendmaking SKP-Wedstrijdweekend Item 2018

terug naar overzicht

Vrijdag, 28 september 2018

Beste deelnemers aan het SKP-wedstrijdweekend, Hierbij maken we het item bekend dat elke deelnemer komend weekend goed zichtbaar dient mee te fotograferen om in aanmerking te komen voor de prijzen: Het item is: een sleutel(tje) of sleutelbos(je)



Er zijn dit jaar twee algemene (BVK)prijzen te verdienen voor spiegelkarpermeldingen van open water:

De wisseltrofee van de BVK voor degene met de meeste gematchte spiegelkarpers
De Cortenprijs: een 25-tal geselecteerde spiegelkarpers (‘mooie Tsjechen’) van Viskwekerij Corten plus een rondleiding op die kwekerij in Lommel, is voor het SKP naar keuze van degene met ‘de verste zwemmer’: grootste afstand tussen uitzetplek en vangstplek.
Nog wat laatste tips en aanwijzingen:.

Klem de sleutel(bos) tussen je tanden of leg hem zichtbaar op de mat
Matfoto’s hebben als voordeel dat de plek onherkenbaar is!
Zorg dat de gehele linkerflank (beide flanken mag ook) van de vis recht voor de camera is: dus niet naar voren of naar achteren gekanteld of schuin naar de camera!
Eén goede foto per karper volstaat in beginsel, maar van (bijna) kale spiegels graag enkele detailfoto’s maken (bijv. schubbenkam onder de rugvin, staartwortel).
Mochten we de vis niet meteen kunnen matchen vragen we jou om die extra foto’s. Hou die detailfoto’s dus stand-by. Op detailfoto’s (van staartwortel en schubbenkam) hoeft het item niet te staan!
Denk eraan dat je foto’s zondagavond 30 september voor 22.00 uur binnen dienen te zijn. (Kan per SKP verschillen, let daar op!). Stuur ze naar het betreffende SKP. Weet je niet bij welk project je spiegelkarper hoort: stuur je foto’s dan naar spiegelkarpermelden@outlook.com dan zorgen wij dat je melding(en) bij het goede SKP terechtkomt.

Heel veel plezier en succes!

Het BVK-team

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies