Controleurs

De controle op onze viswateren gebeurt door Politie, Boa's en onze eigen verenigingscontroleurs. Onze verenigingscontroleurs kunnen zich identificeren met een  controleurspas van sportvisserij Nederland.
Onze verenigingscontroleurs zijn:

Ries Blok

Secretaris:
Willem-Jan van Tuijl
Penningmeester:
Andries Ritmeester

Piet de Groot

Algemeen bestuurslid/
Commissie Wedstrijden:
Steven Harteveld

Florian Wijsman

Leon van Toorenburg

U bent verplicht om alle aanwijzingen van onze controleurs meteen op te volgen.

Meldpunt

Wilt u vissterfte of visziekten melden of heeft u misstanden gesignaleerd dan kunt u dat  melden via de mail meldpunt@hsvderijnstreek.nl, al dan niet vergezeld van foto’s.

Uw melding zal zo spoedig mogelijk door de Rijnstreek worden bekeken en beoordeeld en waar nodig zal contact worden opgenomen met de Gemeente en/of handhavers.

Uw fotomateriaal kan daarbij van groot belang zijn, zo ook een duidelijke beschrijving van de plaats of voorval of van personen, voertuigen en kentekens.