Karperavond

terug naar overzicht

Woensdag, 22 november 2017

Aanstaande vrijdagavond is het dan zover! de karperavond van najaar 2017 is een feit. We hebben onze uiterste best gedaan om een verrassende programma te presenteren.

Als eerste gastsprekers hebben we niemand minder dan Jan en Ferrie kunnen uitnodigen.

Twee vissers die lid zijn van onze HSV en al menig avontuur hebben meegemaakt . Niet onbekend in Woerden en omgeving en zij kunnen ons zeker vermaken met hun 'Jobman Adventures' en hier vermakelijk over vertellen. Ze nemen je mee op hun avontuur op "Lac du Noppes" en hun zoektocht naar Lizzy. Dat je daarvoor echt geen duizend kilometer hoeft te rijden zal blijken. Waar dat Lac du Noppes" nu precies is en waar het verhaal van de verdronken hengel nu werkelijk over gaat zal je zelf moeten komen beleven. 

 

Verwacht geen gelikte vangstverhalen en propaganda, maar de beleving van twee gepassioneerde of was het nu gepensioneerde vissers? Nou ja, het zullen verhalen zijn die iedereen wel bekend zal voorkomen. Slecht weer, nachten vol brasems en haperende apparatuur maar dan toch die langverwachte aanbeet.... 

Na de eerste lezing en opvolgende pauze hebben we ook voor het tweede deel van de avond twee sprekers kunnen presenteren!
Twee Woerdenaren die het vaak wat verder weg zoeken om avonturen te beleven. Vincent de Haas en Suzanne Makkink nemen jullie mee op een geweldige vistrip naar het zuiden van Frankrijk op Lac du Salagou. Dit zal hun vuurdoop worden als spreker maar wat hebben ze een prachtige omgeving en schitterende vissen op foto en video vastgelegd. Hier zullen ze met veel passie over kunnen vertellen.
Ook de voorbereiding en aanpak van zo'n groot water zal worden uitgelegd. Verwacht geen technisch verhaal maar met een beetje Hollandse nuchterheid kan je ook erg succesvol zijn.
Eens te meer een reden om deze avond zeker langs te komen!

Sowieso hebben we alle aanwezigen een leuk presentje klaarliggen van onze vereniging dus dat is het bezoeken al waard.
Komt dus allen en neem je vismaten mee, dat dit een gezellige en ook leerzame avond word staat vast dus zorg dat je erbij bent!

Datum: vrijdag: 24 november om 20:00 
Lokatie: Avicultura, Singel 43, 3442 AL Woerden